O NAMA

Košuta Inženjering je privatno preduzeće, vlasništvo ing. Košuta Halila. Gospodin Halil je počeo sa kamenorezačkom radnjom još 1982-ge godine i već nadomak 1990-te mala kamenorezačka radnja je prerasla u visokospecijalizovano građevinsko preduzeće koje danas važi za lidera i glavnog trendsettera u oblasti finalne obrade i ugradnje mermera i granita kod nas.

Lista naših referentnih projekata to najbolje pokazuje kako svojim obimom tako i prestižom (Predsednička rezidencija, zgrada Vlade Republike Srbije, Hyatt Regency, Delta Banka...)

Koreni našeg rada ne polaze od 1982-ge, sve je počelo sa ocem Košute Halila, gospodinom Redžepom, čovekom koji je još od kraja 50-tih vodio montažu, prvo u G.P. "Ukras", a zatim i u G.P."Kosmaj", i pod njegovom palicom su završeni najznačajniji projekti u bivšoj Jugoslaviji (Sava Centar, Hotel Jugoslavija, Nuklearka Krško, Kanadska ambasada itd.) sve do Svetskog trgovinskog centra u Montrealu, Kanada.

Gospodin Redžep je stekao zlatnu reputaciju koja je doprla do svih krajeva bivše Jugoslavije i ime Košuta je postalo sinonim za kamen i za efektno završen megaprojekat u oblasti kamena.


Gospodin Halil je ne samo pratio svetle staze svog oca i njegovu plodonosnu politiku maksimalnog profesionalizma, ekspeditivnosti i potpunog zadovoljenja investitora, već je radio na proširenju poslovnog fokusa svoje firme tako da je Košuta Inženjering ubrzo ovladao svim tehnologijama finalne obrade kamena, i povezao se sa najznačajnijim svetskim dobavljačima, te smo mi danas u mogućnosti da ispratimo sve Vaše zahteve počevši od idejnog rešenja, projektovanja, uvoza odgovarajućeg kamena, njegove kompletne obrade i finalne ugradnje.Ponosni smo na našu tradiciju, ljubomorno čuvamo besprekornu reputaciju, munjevito usvajamo najnovije tehnologije i iznad svega služimo Vama, Vašim vizijama i Vašim zahtevima.

Nije nam teško kada radimo sa najfascinantnijim materijalima - mermerima i granitima, materijalima koji su iznad modnih trendova, materijalima bez kojih se ne može zamisliti nijedno građevinsko remek delo iz ljudske istorije, počevši od piramida, preko Tadž Mahala, pa sve do najmodernijih zdanja 21-og veka.

Raspolažemo najmodernijom tehnologijom dizajna, finalne obrade i ugradnje kamena i oslanjamo se na tridesetdvogodisnje iskustvo, a zahvaljujući čvrstim vezama sa partnerima iz Italije, Španije, Indije, Kine i Turske u mogućnosti smo da Vam ponudimo najekskluzivnije vrste kamena koje je ljudsko oko ikad videlo.

Naš cilj je da u Vašem domu, zgradi, ulici, poslovnom prostoru, šoping centru, restoranu, hotelu, banci, bogomolji, sjaji i privlači poglede kamen koji smo mi obradili i za Vas ugradili.

40 godina ulepšavano Vaše domove i poslovne prostore

Svet neprolazne
Lepote ....

Tradicija proizvodnje duga preko 40 godina. Za elegantan i kvalitetan prostor. Najkvalitetniji dekorativni kamen i najbolja cena po kvadratu.

PROIZVODNJA

UGRADNJA

ODRŽAVANJE

KOŠUTA INŽENJERING

  • O NAMA
  • PROJEKTI
  • REFERENCE
  • KONTAKT